Canary Corner – Puerto Rico – 3 pers

We would like to welcome you in this beautiful newly renovated apartment in the sunny Puerto Rico. The apartment has one bedroom, one bathroom and a peaceful sea view terrace with a swing. The complex has a HEATED POOL with sunbeds, coctail bar and parasols. There is free parking on the street. Puerto Rico beach is 10 min walk.

Max 3 pers

Felújított stúdió apartman a napos Puerto Rico-ban. Az egy hálószobás, tengerre néző teraszos, felújított apartmanban 180 cm-es duplaágy, zuhanyzós fürdőszoba és teljesen felszerelt konyha található. Smart tv, wifi, ventillátor, mosógép szolgálja a kényelmet, melyet egy tengerre néző hinta tesz teljessé. A komplexumban fűtött medence és koktélbár is található. A legközelebbi shopping center 5 perc gyalog a lépcsőn, fölfelé néhány euro taxival. A tengerpart 10 perc gyalog. Az utcán ingyen lehet parkolni.

Max 3 fő

Nos gustaría darle la bienvenida a este hermoso apartamento recientemente renovado en el maravilloso Puerto Rico. El apartamento contiene un dormitorio, un baño y una tranquila terraza con columpio y vistas al mar. El complejo dispone de PISCINA CLIMATIZADA con tumbonas, bar y sombrillas. Hay aparcamiento gratuito en la calle. La playa de Puerto Rico está a 10 minutos a pie.

3 personas

SEND US AN EMAIL FOR THE BEST PRICE POSSIBLE: karikacasas@gmail.com

From: 80